Grafika

scroll

Grafika

A logótervezéstől egészen a teljes vállalati arculat összeállításáig a legújabb mai trendeket lekövetve alakítjuk ki egyedi kreatívjaidat. Frappáns megoldásaink a garancia arra, hogy vállalkozásod azonnal felhívja ügyfeleid figyelmét.


Letisztult összhatás, lágy vonalvezetés, árnyékolás, markáns ívek, egyedi grafika. Komoly vállalkozóként elengedhetetlen, hogy céges megjelenéseid is összeszedett, egységes képet mutasson és egyúttal tükrözze saját stílusodat. Szakavatott grafikus csapatunk katonasorba állította a legtrendibb színpalettákat, összegyűjtötte a legújabb irányzatokat és csak arra vár, hogy szemet gyönyörködtető illusztrációkat készíthessen Neked.

Mutasd meg, hogy képes vagy megújulni és lekövetni a változásokat! Frissítsd fel üzleted vérkeringését vadonatúj design elemekkel az elképzeléseidnek megfelelően, egyedi grafikai megoldásokkal személyre szabott alkotásokat vehetsz kézhez!

Logó készítés, arculattervezés

Logó és arculattervezés

A jó bor cégér nélkül is elkel — tartja a mondás — minden esetre nem baj, ha erre ráerősítünk egy vagány logóval vagy egységes arculattal. Minimalista designer részlegünk leleményes praktikákkal teszi figyelemfelkeltővé és könnyen megjegyezhetővé illusztrációidat. Mindenhol szerepelni fognak, ezért gondoskodunk az időtállóságáról és éppen csak annyira bonyolítjuk, amennyire azt a stílus követeli. Végezetül hangulatossá varázsoljuk tuti színkombinációkkal a összhatás kedvéért.

Egyedie névjegykártya tervezés

Egyedi névjegykártya készítés

Ahogy egy jó csésze presszó, úgy névjegykártyád is legyen rövid ugyanakkor tartalmas. Zökkentsük ki ügyfeledet az egysíkú megoldásokból egy példás névjegykártyával, ami az asztalon hagyva is vonzza a tekintetet! Rendbontó formavilágot vagy telefonról beolvasható QR-kódot szeretnél? Lelkes csapatunk elképzeléseidet szem előtt tartva villámgyors tempóban gyártja le kártyáidat, hogy azok mihamarabb ügyfelek kezébe kerülhessenek.

Közösségi oldal arculattervezés

Közösségi oldal arculat

Idő hiányában elhanyagolt közösségi oldalak borítóképeit és posztjait is renováljuk, hogy megegyezzen új céges grafikáiddal így mutatva egy homogén képet megbízóidnak. Ha bajban vagy a fogalmazással és szeretnél egy ütős szöveget is friss illusztrációid mellé marketingeseink támogatásával időben eljuttatjuk üzenetedet a legjobb helyre, a megfelelő felhasználók számára.

szórólap, print, grafikai tervezés

Szórólap készítés

Szórólap, brossúra, molinó és egyéb print reklámanyagok grafikai tervezését is megrendelheted tervezőinktől. Ilyen típusú projektjeinkben már a szövegírás is fontos szerepet kap a figyelemfelkeltés mellett. Te kitalálod, mi megvalósítjuk és az ügyfél megveszi, ez a recept extra költségek és tételek nélkül.

Szeretnéd, ha mi készítenénk el új weboldalad?

Kezdjünk neki!

Kérdésed van?
Írd meg vagy kérj ajánlatot!