Weboldal karbantartás

scroll

Weboldal karbantartás

Biztos alapra építünk: a külsőségek mellett legalább akkora hangsúlyt fektetünk az oldalak technikai és biztonsági hátterére. Így kapott megbízható oldalad látogatóid számára 24/7 elérhető.


Weboldalad átadását követően sem muszáj szabadon garázdálkodnod, ugyanis minden projektünket nyomon követjük, oldalainkat karbantartjuk és frissítjük. Számunkra fontos, hogy a menő külalak mellett a motorháztető alatt is teljesítmény legyen. Rendszerint elhanyagolt témakör a honlapokon alkalmazott biztonságtechnika, viszont a Codecafe oldalainál a menő arculat stabil, támogató weboldal motort rejt. Webfejlesztés során a legfrissebb biztonsági megoldásokat és védelmi beállításokat alkalmazzuk és egyúttal webhosting szervereink is modern specifikációval támogatják saját honlapod működését.

WordPress frissítés

Naprakész weboldal motor

Weboldal készítés során legtöbbször  WordPress motort használunk, ami manapság az egyik legelterjedtebb nyílt forráskódú CMS rendszer honlapok üzemeltetésére. Népszerűsége biztonságában és könnyű kezelhetőségében rejlik, utóbbit egy rövid oktatás során Te magad is elsajátíthatod weboldalad napi szintű frissítésért. A motor és a hozzátartozó kiegészítők karbantartása és frissítése miatt nem kell aggódnod, hiszen kollégáink elvégzik Neked.

WordPress biztonság

Fő a biztonság

A weboldal karbantartás során felkészítjük honlapod az esetleges támadások, adatvesztés, túlterhelések ellen hogy felhasználóid mindig gyorsan és kényelmesen tudják böngészni azt. Ahogy a WordPress fejlesztői, úgy a hackerek is folyamatosan dolgoznak, ezért is kiemelten fontos, hogy a legfrissebb bővítményeket és WP verziót használjuk, amikben az új funkciók mellett az esetleges sebezhetőségek is javításra kerülnek. Cégünk megbízásával a trendi megjelenés és grafikaitervezés mellett oldalaid biztonságát is egy kézben tarthatod.

Elsőbbségi támogatás

Kiterjesztett, elsőbbségi támogatás

A weboldal karbantartás mellé a frissítésén túl elsőbbségi support is jár, így ha kérdésed vagy bármi problémád adódik honlapoddal kapcsolatban, nálunk kiemelt helyen szerepelsz. A karbantartás mellé kérhetsz havi fix óraszámú supportot is kedvezményesen, ez lehet tartalomfeltöltés vagy webshop esetén termék feltöltés, esetleg közösségi felületekre képek szerkesztése.

Szeretnéd, ha mi készítenénk el új weboldalad?

Kezdjünk neki!

Kérdésed van?
Írd meg vagy kérj ajánlatot!