Webfejlesztés

scroll

Webfejlesztés

Esztétikum és gyorsaság ez a két legfontosabb alappillér, amit szem előtt tartva kódoljuk weboldaladat. A folyamat végeredményeként egy olyan honlap tulajdonosa leszel, amely hűen képviseli vállalkozásod értékeit.


Rövid, de velős bemutatkozó oldalra vagy komplex szolgáltatást bemutató honlapra esetleg egy klassz webáruházra lenne szükséged? Álmodd meg, mi lefejlesztjük!  Fogalmazd meg elképzeléseidet, elhivatott csapatunk a legmodernebb megoldásokkal éjt nappallá téve a kódsorokat — végtelenszámú kávé kíséretében — bújja kivitelezve álmaid weboldalát. Ha ne talán elakadnál az ötletelésben, úgy szívesen segítünk a bevált receptek közül néhány koncepcióval korábbi referenciáinkból és hosszú évek tapasztalataiból merítve.

Bemutatkozó weboldal

Bemutatkozó honlap

Ha szeretnél felkerülni az online térbe, akkor ideális kiindulópont lehet egy bemutatkozó oldal. Gyors és egyszerű módja vállalkozásod ismertetésének, ahonnan ügyfeleid már könnyedén kapcsolatba léphetnek veled elérhetőségeid valamelyikén. Az oldal karbantartásán kívül — erre is van egy megoldásunk —  nincs rá gondod és az időtlen stílusnak köszönhetően jó sokáig kiszolgál. Ha azonnali megoldásra van szükséged és lefaragnál a költségekből, úgy az Instant neked lett kitalálva!

Onepage honlap

Onepage weboldal

Mint a neve is mutatja az egy oldalas weboldal készítést választva tömör, de mégis jól áttekinthető formában egy oldalon ismerhetik meg vállalkozásodat honlapod látogatói. Bátran ajánljuk azon megbízóink számára, akik üzletükkel saját online felületen kívánnak szerepelni, de mellette nem szeretnének egy bonyolult, szerte ágazó sok funkciós portált fejlesztetni. Rövid, ennek ellenére minden alapvető alkotóelemét tartalmazza egy modern mai elvárásoknak megfelelő weboldalnak. Meséld el saját történeted, adj ízelítőt korábbi projektjeidből, mutasd meg vállalkozásodat a nagyérdeműnek!

Blog és hírportál fejlesztés

Blog és hírportál fejlesztés

Ideális választás, ha élsz-halsz a kommunikációért és értékes tartalmat szolgáltatnál olvasóidnak. Ahogy egy jó könyvet, úgy elkészített weboldalad sem lesz egyszerű becsukni. Gondoskodunk róla, hogy üzeneted azonnal célba érjen a megfelelő embereknek és mindezt menő blog vagy egy letisztult hírportál formájában kivitelezve. Megbízható és könnyen böngészhető csatornát készítünk neked, így azonnal jöhetnek cikkek, na meg a Pulitzer!

Webáruház, webshop

Webáruház

A legjobb választás, ha digitalizálnád meglévő üzletedet és szerencsét próbálnál az online térben. Saját SimpleCommerce rendszerünk biztosítja a megfelelő technikai háttért a kreatívosok pedig az ütős megjelenést. Megannyi előnyei közül talán a legfontosabbak, hogy a lefejlesztett webáruház sokkal nagyobb szeletet hasít abból a bizonyos tortából és azt a nap 24 órájában teszi. A rezsi számla helyett az értékesítési eredmények,  fejfájás helyett pedig egy kiszámítható, jól üzemeltethető weboldal marad ami támogatja mindennapos munkádat.

Vállalati CRM rendszer fejlesztés

Vállalati CRM rendszer fejlesztés

Ahogy egy jó robusta kávé, úgy saját CRM rendszer webfejlesztése is komplex és erős. Futó projektek kezelése, a vállalati értékesítési riportok vagy éppen az árukészlet nyomon követése csak néhány a lehetséges funkciók közül, melyet professzionális webfejlesztő csapatunk elhoz neked saját online vállalati CRM rendszered lekódolásával. Talán az egyik legfontosabb előnye az így megalkotott rendszernek, hogy a végletekig személyre szabható így elhagyva minden olyan felesleges faktort, ami csak lassítja a napi ügyvitelt.

Szeretnéd, ha mi készítenénk el új weboldalad?

Kezdjünk neki!

Kérdésed van?
Írd meg vagy kérj ajánlatot!