Online marketing

scroll

Online marketing

Stabil háttér, szemet gyönyörködtető váz és kreatív szövegezés, mely élettel tölti meg weboldaladat. Marketing részlegünk gondoskodik róla, hogy mindig szem előtt legyen vállalkozásod!


Mi az az online marketing és miért van erre szükséged? Ha még új vagy a közösségi oldalakon vagy használod őket, de mégse sikerül elérni a céljaidat úgy marketing részlegünk segítségével fókuszba helyezhetjük vállalkozásodat. Végigkalauzolunk az ütős szlogenek, a velős tartalmak és minőségi reklámozás útvesztőjében. A csillogás és rivaldafény mellett nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatok statisztikai és elméleti hátterére, hiszen nincs egyik a másik nélkül.

SEO, Szövegírás

SEO, Szövegírás

Fogalmazási problémák vagy időhiány esetén, levesszük a terhet a válladról. Egy zseniális terméket vagy szolgáltatást kizárólag ahhoz méltó szövegezéssel lehet kiemelni a többi versenytárs közül, mivel grafika és a szöveg kéz a kézben, együtt tud igazán jó eredményeket produkálni. A megfelelő keresőkifejezések szerint optimalizáljuk honlapod teljes tartalmát, hogy a kereső oldalakon is előkelő helyen szerepeljen üzleted.

Közösségi oldal tartalomgyártás

Tartalomgyártás

Céged közösségi oldalainak aktív használata mellett tudod maximalizálni eléréseid és koncentrálni ügyfeleid figyelmét. Megalkottad a legtutibb csomagajánlatot? Mi segítünk, hogy ezt minél szélesebb közönséghez eljuttathasd. Egységes közösségi oldal arculat mellett kiválasztjuk a legjobb időzítést, a megfelelő csatornát és az üzenetet melyek összessége következő sebességbe kapcsolja vállalkozásodat. Tökéletes módszer követőszámod és online forgalmad növelésére drága hirdetések és fizetett kampányok helyett.

Online marketing hirdetések

Online marketing hirdetések

CPC hirdetés, targetálás, szegmentálás, 4P, A/B tesztelés, B2B piac, BTL elemek… vigyázat a felsorolt fogalmak könnyen fejfájást okozhatnak, ha mindezt pár nap alatt szeretnéd megtanulni. Marketing csapatunk készségesen elkészíti a vállalkozásodra szabott promóciót és gondosan le is futtatja majd kiértékeli, így Te foglalkozhatsz az üzletvitel többi részével. Bevezetünk a reklámok világába, ahol nem minden az akcióról vagy 2 hónapos Black Friday kampányokról fog szólni.

Marketingterv

Marketingterv

Teljeskörű képet kaphatsz céged pillanatnyi helyzetéről, elemezzük korábbi eredményeid, csekkoljuk a konkurenciát és felvázoljuk a lehetséges értékesítési útvonalakat. Szakmai szemmel ismerheted meg ügyfeleid vásárlási szokásait és célzott hirdetésekkel ösztönözheted őket további vásárlásra. Kiválasztjuk a megfelelő közösségi csatornákat és elkészítjük hozzátartozó tartalmakat. Egyfajta Royal Flush a marketingben, ami mindent visz és mindent IS tartalmaz.

Szeretnéd, ha mi készítenénk el új weboldalad?

Kezdjünk neki!

Kérdésed van?
Írd meg vagy kérj ajánlatot!