Weboldal készítés folyamata

scroll

A weboldal készítés folyamata nálunk

Szeretnéd tudni hogyan dolgozunk és mi kell egy jó weboldal elkészítéséhez?
Nézd meg a honlapkészítés lépéseit az ötlettől a megvalósításig.

1. Igényfelmérés

A kapcsolatfelvétel után egy személyes vagy online találkozón felmérjük igényeidet és megbeszéljük leendő weboldalad felépítését és funkcióit.

2. Drótváz készítés

A főbb oldalakról egy úgynevezett wireframe-et készítünk, ami az oldalon lévő képek, szövegdobozok, videók és egyéb további elemek helyét határozza meg.

3. Design tervezés

Ha szükséges, megtervezzük a logót, majd a drótvázból kiindulva elkészítjük a weboldal látványtervét, beleértve minden grafikai elemet.

4. Weboldal fejlesztése

A grafikai terv alapján elkészítjük weboldalad, majd egy demó felületre áthelyezzük, hogy megkezdjük az előzetes tesztelést és a tartalmak feltöltését.

5. Tartalom feltöltés

A feltöltjük a weboldal tartalmát. Ezeket általában neked kell biztosítanod, de ha nem szeretnél vele foglalkozni, akkor a szövegírásban és a fotókban is tudunk segíteni.

6. Tesztelés és elesítés

Az elkészített weboldalt alaposan leteszteljük és finomítjuk a részleteket. Ha minden tökéletes, áthelyezzük az éles webtárhelyre, hogy birtokba vehessék a látogatóid.

Mennyi idő alatt készül el egy weboldal?

Ha felkészült vagy, megvannak a tartalmak a leendő honlapodhoz és nekünk is van szabad kapacitásunk, akkor akár egy hét alatt is elkészülhetünk egy egyszerűbb weboldallal. Ha ezek a körülmények nem adottak, akkor se aggódj, egy bemutatkozó oldal jellemzően 3-4 hét alatt el szokott készülni.

Ha nem szeretnél várni és szinte azonnal szükséged van új honlapodra, akkor válaszd az Instant bemutatkozó weboldalunkat, így akár 1-2 nap alatt startolhatsz.


Szeretnéd, ha mi készítenénk el új weboldalad?

Kezdjünk neki!

Kérdésed van?
Írd meg vagy kérj ajánlatot!